ακολουθήστε μας!

Ανακοίνωση προέδρου Μ.Βαρούχα

08/05/16

Σε μία προσωπική ανακοίνωση προχώρησε ο πρόεδρος της ομάδος μας κ.Μανώλης Βαρούχας, και αναφέρει τα παρακάτω:

''Και με τη βούλα πρωταθλητές....
Ο Άρης Ρεθύμνου το ιστορικότερο σωματείο της πόλης, είναι και με τη βούλα της ΕΠΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉΣ της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου για τη σεζόν 2015-16. Γνωρίζω ότι διαψεύσαμε τις προσδοκίες πολλών που απεργάστηκαν αθέμιτα μέσα για να μη συμβεί αυτό.
Εμείς κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες πήραμε το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε δυναμικά για τα μπαράζ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι τα πρωταθλήματα κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτοί είναι και πρέπει να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Όσο για εκείνους που μας πολέμησαν εκτός γηπέδων, με λασπολογία και φημολογία, που σα στόχο είχε να πλήξει το ηθικό της ομάδας του Άρη, μια φράση τους αξίζει: ΄΄ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΄΄. Ο Άρης είναι πανάξιος πρωταθλητής και πολεμά πάντοτε τιμώντας την ευγενή άμιλλα. Αυτό ΕΞΆΛΛΟΥ διδάσκουμε και τα παιδιά στις Ακαδημίες μας, πάνω απ όλα το ΗΘΟΣ! Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες φίλους μου (του συμβουλίου) για την εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν όπως και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας. Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή στις 15 Μαΐου στο δημοτικό γήπεδο Σοχωρας και ώρα 17:00 για να βοηθήσουμε την ομάδα μας στη προσπάθεια της για την άνοδο της στην Γ' Εθνική.''

Με ιδιαίτερη τιμή

Βαρούχας Μανώλης