ακολουθήστε μας!

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

17/3/15

Σεβόμενοι   την  ιστορία  του συλλόγου μας, τον  κόπο  και  τον  ιδρώτα  των  ποδοσφαιριστών  μας   είμαστε   υποχρεωμένοι  να  ενημερώσουμε  τους Ρεθυμνιώτες  φιλάθλους σχετικά  με  τα εσφαλμένα σφυρίγματα της διαιτησίας στον  ΤΕΛΙΚΟ της  11\3\2015.
Από τον Κο Βοσκάκη, τον διαιτητή του αγώνα, περιμέναμε όλοι ότι θα φανεί αντάξιος του ονόματός του και θα αναδείξει τον ΤΕΛΙΚΟ, ως γιορτή του ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς μας διέψευσε όλους!!  Δε θα αναφερθούμε σε πολλές φάσεις αλλά σε δύο που έκριναν τον αγώνα :
1) Καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι (είχε προηγηθεί οφ-σάιντ) εις βάρος μας πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό. (Ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδος αφού πλάσαρε τουλάχιστον 4 μέτρα πριν έπεσε πάνω στον τερματοφύλακά μας όπως δείχνει το VIDEO). Έτσι μας στέρησε τις όποιες πιθανότητες είχαμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο από την αρχή.
2) Στο 18΄ δεν έδωσε εμφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδος μας όταν ο ΚΑΤΣΑΜΑΣ κράτησε τον Γκιόκα και αντί αυτού έδωσε στον ποδοσφαιριστή μας κίτρινη κάρτα  για διαμαρτυρία.
 Και βέβαια, δεν μπορούμε να παραλείψουμε, ότι μέχρι το 20΄ λεπτό,  έδωσε 5 κίτρινες  κάρτες  στους ποδοσφαιριστές  μας !!!
Οι Ρεθυμνιώτες φίλαθλοι γνωρίζουν τις προσπάθειες, το αθλητικό πνεύμα και την εν γένει συμπεριφορά της ομάδος μας  (παράγοντες- προπονητές- ποδ/στες) τα τελευταία χρόνια.
Αν και έχομε αδικηθεί κατάφορα στο παρελθόν  (υπενθυμίζουμε γκολ που δεν μέτρησε ΑΡΗΣ-ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ     1-12-13) δεν προβαίνομε σε ανακοινώσεις. Τα λάθη είναι ανθρώπινα. Όταν όμως συνεχώς είναι εις βάρος μιας ομάδος; Τι είναι;            
    Σεβόμαστε τους διαιτητές. Θα πρέπει όμως και οι κ. Διαιτητές να σέβονται τον αγώνα και τις θυσίες κάθε ομάδος. Όποιος δεν είναι ικανός γι αυτό να σταματήσει. Επειδή λοιπόν ο κ. Βοσκάκης δεν μας σέβεται, τον παρακαλούμε να μην μας ξαναπαίξει όσα χρόνια θα σφυρίζει.
     Τέλος μας προκαλεί απορία το γεγονός,  ότι ενώ η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΣΡ  με το υπ’ αριθμό  272/21-1-2015   έγγραφό της  είχε ορίσει το γήπεδο της Επισκοπής για την διεξαγωγή του τελικού, αμφισβητήθηκε από μέλη του Δ.Σ. με αποτέλεσμα αλλαγή έδρας του τελικού (συμφωνήσαμε, για να μην υπάρχει οξύτητα).
    ΥΠΟΣ.:  Ο κ. Βοσκάκης σε κάθε αγώνα γράφει τα πάντα. Στο συγκεκριμένο αγώνα δεν έγραψε τίποτα παρά το ότι ακούσθηκαν «κοσμητικά επίθετα». Γιατί;  Μήπως ένοιωθε ενοχές;;;

ΚΟΙΝ.:     ΚΕΔ/ΕΠΟ, ΕΠΣΡ, Σ.Δ.Π.Ρ.                                                         

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.