ακολουθήστε μας!

Συγχαρητήρια στον Νίκο Μαραγκουδάκη

05/11/18

 

              Το Δ.Σ του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και οι Ακαδημίες του αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν δημόσια το στέλεχος και προπονητή ακαδημιών μας Κο Μαραγκουδάκη Νικόλαο όπου πέρασε τις εξετάσεις με επιτυχία της σχολής UEFA C’ που πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα το χρονικό διάστημα 3-15 Σεπτεμβρίου 2018.   

              Ο Κος Μαραγκουδάκης Νικόλαος συμμετείχε στην εν λόγω σχολή με εκπαιδευτές τους Κους Γκίση Ιωάννη και Ισπυρλίδη Ιωάννη μαζί με άλλους 43 υποψήφιους Προπονητές από τους οποίους μόνο οι 22 εξ αυτών κατάφεραν επιτυχώς να περάσουν τις εξετάσεις.    

              ΕίναιΠτυχιούχος Παιδαγωγικού με γνώση και άριστη σχέση με τα παιδιά και ανήκει στο εκπαιδευτικό προσωπικό των Ακαδημιών μας από πέρυσι.

              Έτσι με την απόκτηση του Διπλώματος UEFA C’ από τον Κο Μαραγκουδάκη Νικόλαο προκύπτει μια πανίσχυρη εκπαιδευτική ομάδα διπλωματούχων προπονητών στις Ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.   

              Μαζί και με τους άλλους προπονητές(Σκουλούδης Ν. UEFA Α’, Παπαδάκης Α. UEFA Β’, Βατόγλου Κ. UEFA Β’, Γάσπαρης Π. UEFA C’, Παλιεράκης Γ. UEFA C’) δημιουργούνται οι προϋποθέσειςγια άρτια και προπάντων επιστημονική εκπαίδευση στους λιλιπούτειους αθλητές των Ακαδημιών του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.    

 

                                                                                                               ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ

                                                                                                   Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ