ακολουθήστε μας!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

 

Σε μια ακόμα αποστολή-εκδρομή ετοιμάζονται να λάβουν μέρος οι ακαδημίες

του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο. Στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων(Χανίων) θα βρεθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου τα παιδιά του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ όπου θα δώσουν σειρά φιλικών αναμετρήσεων με τις Ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΝΙΩΝ. Συνολικά θα συμμετάσχουν τέσσερα τμήματα ακαδημιών: Κ10(2009-2010), Κ11(2008), Κ12(2007) Α’ και Κ12(2007) Β’.

Θα είναι το τέταρτο κατά σειρά ταξίδι που θα πραγματοποιήσουν για φέτος οι ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αφού είχαν προηγηθεί τα: α)ΧΑΝΙΑ(Πανακρωτηριακός 14 Οκτωβρίου 2018) β) ΗΡΑΚΛΕΙΟ (AEGEO CUP 22-24 Απριλίου 2019) και γ) ΜΟΙΡΕΣ(2 Μαΐου 2019). Την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες στιγμές αλλά και την απόκτηση πλούσιων εμπειριών θα έχουν τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με την συμμετοχή τους σε ένα «ποδοσφαιρικό ταξίδι» στον νομό Χανίων αγωνιζόμενοι με ακαδημίες υψηλού επιπέδου.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος οι λιλιπούτειοι αθλητές του του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και οι γονείς-συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και το μοναδικό Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος που βρίσκεται στην πόλη των Χανίων. Την αποστολή του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα συνοδέψουν οι προπονητές Σκουλούδης Ναπολέων και Βατόγλου Κωνσταντίνος καθώς και αρκετοί γονείς.