ακολουθήστε μας!

Παρέμεινε στην θέση του ο πρόεδρος.

28/06/18

 

Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα έγινε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2018 γενική συνέλευση του σωματείου μας. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσέλευση μελών καθώς και ότι η προσπάθεια του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου αγκαλιάστηκε από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές σημαίες όπως ο Γαβαλάς Αντώνης, Σηφης Βασιλάκης ο και Μιχάλης Θωμάς κ.α. Ψήφισαν 83 μέλη.
Την Τρίτη 26  Ιουνίου 2018 το νεοκλεγέν Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
Ά ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ
Β´ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΟΜΠΙΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜ.: ΚΛΑΔΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΓΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΠ. : ΛΕΝΤΖΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΗΦΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ:ΜΙΧΑΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία του σωματείου και την άνοδο του ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.Για το σκοπό αυτό καλούμε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φίλους του σωματείου να συνδράμουν στην προσπάθεια μας ώστε ομάδα Άρης Ρέθυμνου που φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής να πετύχει τους στόχους της.

Δήλωση του Προέδρου:
Έπειτα από ώριμη σκέψη και πιέσεις που δέχτηκα από το συμβούλιο Κκαι φιλάθλους της ομάδας, τις αρχές του τόπου και πλήθος κόσμου και με την σύμφωνη γνώμη τις οικογένειας μου πήρα την απόφαση να συνεχίσω αυτό το ταξίδι στη ομάδα του ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ απο την θέση του προέδρου. Μαζί μας σε αυτό το ταξίδι θα έχουμε και ένδοξες σημαίες της ομάδας (Γαβαλάς Αντώνης, Βασιλάκης Σήφης, Θωμάς Μιχάληςκ.α.) οι οποίοι με μεγάλη μας χαρά θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μια παρέα από αγνούς, τίμιους,έντιμους παράγοντες που προσπαθούμε μέσα από δουλειά και μόνο να πετύχουμε τους στόχους μας και νομίζω έχουμε καταφέρει πολλά. Με την ίδια λοιπόν συνταγή θα συνεχίσουμε και φέτος με την μόνη διαφορά ότι πίσω από μια οργανωμένη ομάδα υπάρχει ένα ισχυρό συμβούλιο. Κλείνοντας σας υπόσχομαι ότι θα είμαι ο ίδιος αληθινός εργατικός τίμιος και χωρίς ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ πρόεδρος σας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Με τιμή ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ