ακολουθήστε μας!

O Γιώργος Παλιεράκης στο προπονητικό team της ακαδημίας μας

25/08/2018

 

 

              Το Δ.Σ του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με τον Προπονητή Τερματοφυλάκων Κο Παλιεράκη Γεώργιο. Ο τερματοφύλακας της ανδρικής μας ομάδας θα είναι από φέτος και εκπαιδευτής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

              Ο Κος Παλιεράκης Γ. είναι εν ενεργεία τερματοφύλακας στην Α’ Ομάδα(ανδρών) του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και είναι Διπλωματούχος Προπονητής UEFA C’. Έχει μεγάλη εμπειρία στην νευραλγική και προπάντων σημαντική θέση του τερματοφύλακα και έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων στην ακαδημία της Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α στο Σπήλι την σεζόν 2014-2015 και στον ΟΦ. ΑΡΜΕΝΩΝ την σεζόν 2015-2016.    

              Με την προσθήκη και του Προπονητή Τερματοφυλάκων η εκπαιδευτική ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ γίνεται πανίσχυρη και με τους παλαιότερους      

Διπλωματούχους Προπονητές(Σκουλούδη Ν., Παπαδάκη Α., Βατόγλου Κ., Γάσπαρη Π. και Μαραγκουδάκη Ν. σχολή UEFA C’ Ιεράπετρα 3-15 Σεπτ. 2018) οι ακαδημίες του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ανεβαίνουν επίπεδο εκπαίδευσης.

             Το Δ.Σ του Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και οι ακαδημίες του θα ήθελαν να καλωσορίσουν τονΠροπονητή Τερματοφυλάκων Κο Παλιεράκη Γεώργιο και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του και καλή ποδοσφαιρική-προπονητική σεζόν με υγεία.         

           Οι εγγραφές στις ακαδημίες από 4 ετών και άνω(αγόρια-κορίτσια) για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 θα ξεκινήσουν από Δευτέρα 27 Αυγούστου στο γήπεδο Μισιρίων 17:00-21:00 τις καθημερινές από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

           Η προπονήσεις όλων των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο Μισιρίων στις 18:00.  

          Για πληροφορίες λειτουργίας Ακαδημιών και άλλα θα μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι στον Τεχνικό Διευθυντή και Προπονητή Ακαδημιών Κο Σκουλούδη Ναπολέων Κιν. 6975907754 ή στον Γ. Γραμματέα του Συλλόγου Κο Χατζηδάκη Χαράλαμπο Κιν. 6974966145.